Cherbourg – ett kort stopp!

IMG_1144
Igår kväll kom vi till Cherbourg efter en fin segling från Honfleur som startade så sent som 06.30! Idag har vi ägnat vår tillvaro åt Laundry dvs tvättat kläder på tvätt-inrättningen i stan samt social samvaro med ett annat svenskt par Pelle och Pia som ska segla vidare mot Sverige. Blåser rejält idag men ska bli bättre imorgon så inplanerat segling mot Guernsey imorgon! Vi tackar Eva och Nils igen för fina huvudbonader – mössorna har vi stuvat undan och vill inte se igen (Irene och Thomas var väldigt snygga i sina mössor) men hoppas och tror att kepsarna ska komma till användning framöver:)


4 Kommentarer på “Cherbourg – ett kort stopp!

 1. Hej,
  Ni seglar verkligen på, härligt ! Angående att stuva undan mössor. Vi seglade till A Coruna i går och det var mössa på under morgontimmarna.

  Ha en fortsatt bra seglats !
  Mona Lisa o Tommy

  • Ja vi har seglat på en del, har kommit till Guernsey idag, ska försöka ta det lite lugnt ett tag – men ibland blir det att man passar på att segla när vädret tillåter.. Följer er blogg, lite skönt att läsa om er – ni tar det lugnt – vi ska jobba på detta! Vi hörs Kram Annika & Klas

 2. Hej Annika o Klas
  Befinner mig i Spanien, La Herradura, ligger på solkusten omkring 8mil öster om Malaga. Har spanat med kikare ifall ni skulle passera utmed kusten – förstår att ni har några sjömil kvar, så vi får vänta med att bjuda på en drink till ett annat tillfälle. Skönt att höra att ni börjar få allt under kontroll och att värmen börjar komma. Här har vi runt 28-30 grader dagligen.
  Hälsningar Annika

  • Så härligt det låter – vi har dock några månader kvar till Spanien tror vi- ska vara i Marbella i slutet av augusti för att träffa barnen o fira Klas födelsedag! Det kanske blir en drink vid ett tillfälle! Kram

Kommentera