Guernsey

Anlände till Guernsey i söndags och kom ifatt våra seglarvänner på Lira, Pangea Ultima o Ceres! Senast vi sågs var på Läsö Kristihimmelfärdsdag då de seglade iväg! Söndagen blev mest umgänge men igår såg vi ön genom att ta lokalbussen runt. Tyvärr blir inte stoppet här så långt – sämre väder på ingång om några dagar och försöker därför segla ifrån det, så avgång i eftermiddag på högvatten. Apropå missöden så upptäckte våra vänner att vår bom fått sig en knäck, vilket vi missat.. (hände när vi girade utanför Oostende) så nu blir det att byta bommen framöver – som tur är inte så illa så det är ingen brådska men det blir ju lite samtal med försäkringsbolag osv. Sånt är livet:)
IMG_1156


4 Kommentarer på “Guernsey

  1. Låter bra att segla ifrån dåligt väder. Här väntar vi regn lagom till midsommar. Annars har det varit fint några dagar. Idag gick Stefan på semester. Han firade med en öl. Ha det gott! Kram

  2. Hej fina vänner. Vill bara skicka en liten hälsning och lycka till på seglatsen, hoppas missöden håller sig borta nu. I helgen firar vi midsommar på Söderöra. Saknar er! Kramar Ingrid & Christer

    • Det dyker nog upp grejer hela tiden mer eller mindre verkar det som men i stort sett är ju det mesta bara bra och roligt -konstigt nog… Ha en vilsam midsommar o Kramar till er

Kommentera