La Coruna, Spanien

Så är då besättningen sedan igår kväll återbördad till Saga! Överseglingen gick bra över Biscaya, lite drygt 2 dygn och 350 sjömil! Sedan 150 mil med hyrbil tillbaka till Camaret för att plocka upp mig.. Efter lite sömn för Klas så lämnade vi Lira, Irene och Thomas som ställt upp så mycket:) för att bila tillbaka mot La Coruna! På vägen har vi övernattat i La Rochelle där vi också hade en trevlig kväll(om man inte kan segla Atlant-kusten – får man ju ordna det på annat sätt..) Igår stannade vi till i Biarritz för lunch, dock inte så stora Surf-vågor som vi trodde men många människor med surfbrädor! Bilresan längs spanska kusten fantastisk vacker med höga berg och otroligt vacker natur!
Sitter nu här i båten i shorts och svettas -är så varmt och härligt!! Här kommer vi troligen att stanna tills jag blir av med min mitella, dvs. ca en månad och även passa på att åtgärda bommen som fick en liten skada utanför Oostende!
IMG_1199
Denna angöringsfyr står bland husen i La Rochelle och lyser upp så vackert!


6 Kommentarer på “La Coruna, Spanien

  1. Vilken otrolig otur men fint att höra att ni ändå är vid gott mod :). Nu får ni helt enkelt ”göra” La Coruna ;).

    • Ja, allt är bra för övrigt och detta är ju ett sätt att tagga ned, inte sant.. Kram

Kommentera