Fortfarande A Coruna

Så vi är fortfarande här i denna i och för sig härliga stad med fullt upp att göra – men nu känns det snart att det är dags att segla vidare:) Var på ny röntgen av armen häromdagen och Ortopeden här ansåg att att min arm behöver ytterligare 2 veckors vila innan träning kan vara aktuellt… Roligt är att Anna-Maria och William kommer på besök nu på söndag och då får vi nog surra fast mig någonstans i båten och segla vidare söderut mot Portugal!
Har nog skrivit det förut men maten här är så fantastisk god, skaldjur, fisk, bläckfisk och olika skinkor och ostar, som både Tapas, Raciones(halva portioner) eller menyer. Ikväll ska vi tillsammans med Lira själva försöka grilla Chiperones(små bläckfiskar) och Gambas – får se hur bra det blir…
IMG_1261
Så här kan det se ut när man tittar in på en Jamboneria! Går man sedan in så är det en bar och butik där man får sig serverat en bit lufttorkad skinka ex. Serrano, lokal ost och ett glas vin eller öl eller köpa med sig hem! Om ni fortfarande undrar vad ni ser så är det lufttorkade skinkor!!


2 Kommentarer på “Fortfarande A Coruna

  1. Era matorgier låter härliga! Efter två underbara veckor i Grekland längtar man efter mer varierad mat. Kul att ni får besök och att ni kan komma vidare på er resa. Läste om den hemska tågolyckan i närheten. Sköt om er o hälsa alla! Kramar

    • Maten är fantastiskt god här – förstår vad du menar med den grekiska maten.. Nu är vi i alla fall på väg och barna är här, så roligt! Kram

Kommentera