Äntligen seglar vi igen!

IMG_1319
Så kom barna Anna-Maria och William till A Coruna i måndags för att vara med oss ett tag! Så roligt att att få träffa dem igen. De fick dock bara turista en eftermiddag och kväll i A Coruna innan vädret bestämde att det var dags att segla igen – Fast det påverkade förstås att vi ville vidare efter att vi tillbringat 3 veckor i hamn pga ARMEN och barna nu kunde vara med och segla istället för mig..
Fin segling till Camarinas som blev första stopp, tyvärr en del regn i hamn men seglingen till Muros blev solig och Delfinerna gjorde oss sällskap ganska ofta. Fin ankringsvik och Lira kom senare på kvällen.
Nu ligger vi sedan igår i Baiona på Atlantkusten, denna gången i Marinan då det blåser en hel del men soligt. William åker hem imorgon och vi seglar sedan vidare med Anna-Maria kvar i ytterligare några dagar!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kommentera