I hamn igen!

Lämnade Almerimar i söndags, enligt vår loggbok kl 09.00 med 3 s/m vind så vind i seglen blev det inte så mycket med först!

image

Första natten i en ankringsvik, kändes lyxigt efter att ha legat i Marinan i nästan 2 veckor…  Startade tidigt och fick fina vindar så att Gennakern fick komma upp efter som vanligt lite strul.. denna Gennaker vill inte alltid rulla ut sig som vi vill av någon anledning!

image

 

Cartagena blev vårt mål i förrgår, vi har längtat lite hit av någon anledning, en gammal stad med mycket historia som vi inte ska belasta er med som läser detta men har blivit en del vandringar för oss igår och idag!

image

Avslutar detta inlägg med en bild på Klas som egentligen inte uppskattar sin öl. – Den är serverad i sejdel!!!

image


2 Kommentarer på “I hamn igen!

  1. Vi håller med Klas! Öl ska drickas i ett tunt glas. Vi har just ätit räkor på altanen i sol o lä för den lite kalla vinden. Nu stundar 4 dagars ledighet o barnen som kommer hem, förutom Linda som ska till Dubai m jobbet. Ha det skönt på sjön! Kram

Kommentera