Avd. För missöden 2

20130602-163934.jpg
Wilhelmshafen – denna stad är ingen pärla och heller inget som vi planerat att besöka men efter en tråkig nattsegling från Brunsbuttel( slutet på Kielkanalen) blev det alternativet istället för Nordeney… Vinden ökade markant runt hörnet från Cuxhafen till ca 15-16 sekundmeter med 3-4 m höga vågor och Kapten på Saga var kraftigt ulkig, hängde faktiskt mest utanför relingen(han gillar faktiskt inte att jag skriver detta) så på morgonen vände vi hit:)
Kan hälsa till vår käre svåger Stefan att vi nu druckit Jever idag – helt ok…


4 Kommentarer på “Avd. För missöden 2

  1. Trodde inte en gammal sjöbjörn blev sjösjuk. Nu får det vara slut m missöden och ni får ha en fortsatt trevlig resa mot Medelhavet!

  2. Aj då,verkar ha hänt en hel del dom sista dagarna,nu kan det ju bara bli bättre :-) hoppas ni får rätt flotte snart,känns ju som en rätt viktig sak att ha på en båt under långsegling.
    Stor kram till er ❤

  3. hej annika klas. det var inte längesedan vi pratades vid båda flickorna är här det är ju roligt .ni har väl inte kommit iväg ännu .ätit 6 juni bakelse ock jordgubbar från belgien.kramar till er båda .hoppas att vädret är bra.

Kommentera